Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 15/07/2019 | ELS CAMINS DE LES AIGÜES SUBTERRÀNIES EN ELS PIRINEUS CENTRALS:ON, COM I PER QUÈ

  Tipus d'activitat:
  Curs
  Organitzat per:
  Universitat de Lleida
  Dates:
  Del 15 al 19 de juliol del 2019
  Lloc:
  La Seu d'Urgell
  Més informació:
  http://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Curs
  Descripció:

  El curs, que té un vessant lúdic, pretén que s’assoleixin els objectius mitjançant l’observació directa de les estructures que configuren els sistemes hidrogeològics i de les fonts que els drenen, i gaudint alhora de les aigües termals i del paisatge que ofereixen els Pirineus.

  Es presentaran a l’aula els conceptes bàsics sobre la formació dels Pirineus, la geologia i els sistemes hidrogeològics. Es descriuran les formacions i les estructures geològiques presents als Pirineus Centrals. Finalment, es descriuran els aqüífers que s’han desenvolupat en les diferents formacions geològiques (tipologies i models conceptuals de funcionament hidrogeològic), incidint en la composició física i química de les aigües i en els sistemes d’aigües termals i mineromedicinals, la seva gènesi i naturalesa.

  El curs s’adreça principalment a estudiants i professionals de disciplines naturalistes, d’enginyeries de forest i agronomia, de gestió de recursos naturals, d’aplicacions terapèutiques de les aigües termals i mineromedicinals, gestors turístics i ambientals, i a tothom que estigui encuriosit per la natura.

  Es pot ampliar la informació accedint al PROGRAMA.

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsNovembre 2019