Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 20/03/2019 | III CONGRÉS DE L'AIGUA A CATALUNYA

  Tipus d'activitat:
  Congrés
  Organitzat per:
  Associació Catalana d’Amics de l’Aigua
  Dates:
  20 i 21 de març del 2019
  Lloc:
  Barcelona
  Més informació:
  http://www.congresaiguacatalunya.com/ind
  Descripció:

  L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua organitza el III Congrés de l’Aigua a Catalunya, sota el lema "Evolució dels usos: reutilització, economia circular i noves tecnologies".

  El Comitè Científic Tècnic, vista la situació actual de la disponibilitat de recursos hídrics a Catalunya i les seves perspectives de futur, donarà protagonisme a aquests tres eixos claus, estructurant el PROGRAMA en 4 sessions temàtiques.

  Aquest Congrés està obert a la participació activa del màxim nombre d’agents involucrats en la planificació, ordenació i gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua, des de les Administracions Públiques amb competències en la matèria, fins als gestors públics o privats, els professionals de les diferents qualificacions que hi actuen i, en general, tots aquells ciutadans interessats i preocupats per la millora de l’eficiència quantitativa i qualitativa de l’aigua que consumeixen.

  El Congrés es constitueix com el marc idoni per debatre, des d'un punt de vista obert i plural, sobre els problemes actuals, i definir els reptes a assolir en la gestió més eficient d'aquest recurs, analitzant i valorant les solucions de futur necessàries.

  Tota la informació detallada a la WEB DEL CONGRÉS.

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsMaig 2019