Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 17/09/2018 | BON CONEIXEDOR DE LA GARROTXA

  Tipus d'activitat:
  Curs
  Organitzat per:
  Parc Natural Zona Volcànica Garrotxa/FES/Turisme Garrotxa/Europarc
  Dates:
  Inici 17 de setembre
  Lloc:
  1a sessió: Can Jordà,seu Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
  Horari:
  Total: 77 h.
  Preu:
  Matrícula ordinària tot el curs: 325€ (292,5 € socis de Turisme Garrotxa)
  Més informació:
  https://fes.olot.cat/que-fem/cursos/curs
  Descripció:

  La formació que s'imparteix és l'essencial per tenir un bon coneixement de la comarca i per tant per poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure a la Garrotxa.

  Per acreditar-se com a “Bon coneixedor de la Garrotxa” (abans guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa) cal haver fet aquesta formació i superar una prova.

  Aquest requisit és imprescindible per a realitzar activitats educatives del Parc Natural i poder portar grups organitzats a l’Espai Museístic del volcà del Croscat, i és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor de lleure.

  * Lloc de realització: La primera sessió del curs del dia 17 de setembre es farà a Can Jordà – seu del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La part teòrica de les altres sessions es farà a Can Monsà - seu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, al C/ Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot.Les sessions que siguin visites de camp s’informarà prèviament del lloc de trobada.

  * La FES pot gestionar gratuïtament la bonificació mitjançant la “Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo” per al curs complet sempre i quan l’empresa compti amb crèdit Suficient i ens ho notifiqui amb 10 dies d’antelació de l’inici del primer mòdul.

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsJuliol 2019