Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 21/06/2018 | AIGUA I TERRITORI. EINES INTERACTIVES SOBRE L'ESTAT DELS VECTORS AMBIENTALS

  Tipus d'activitat:
  Jornada
  Organitzat per:
  ICGC
  Dates:
  dijous, 21 / juny / 2018
  Lloc:
  Sala d'Actes ICGC. Parc de Montjuïc s/n. 08038 Barcelona
  Horari:
  De 9.30 a 13.10 h
  Preu:
  GRATUÏT. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA
  Més informació:
  http://www.icgc.cat/L-ICGC/Agenda2/Jorna
  Descripció:

  La transformació tecnològica i digital que viu la nostra societat genera quantitats ingents de dades que es poden compartir en temps real. En aquest context digital, la informació contrastada esdevé un dels recursos més preuats, sempre que es disposi d'accés obert i metodologies de gestió que ens permetin obtenir una interpretació adequada i l'anàlisi acurat d'aquestes dades en el moment adient. De la seva correcta interpretació depèn l'èxit o no de la presa de decisions en molts àmbits de la nostra vida quotidiana que, directament o indirectament, poden tenir un impacte sobre la realitat que ens envolta i sobre el nostre entorn.

  L'Administració catalana no és aliena a aquest repte i per això posa a disposició de la ciutadania, també des de l'àmbit del medi ambient i de la sostenibilitat, un conjunt d'eines digitals (aplicatius web i apps per a dispositius mòbils i tauletes) amb l'objectiu de facilitar l'accés al públic, la interacció i l'anàlisi intel·ligent de les dades de què disposa per tal d'assolir una gestió més eficient i sostenible dels recursos naturals i del territori.

  En aquesta jornada, especialment adreçada a responsables de la gestió del territori, es presentarà tot un conjunt d'aplicatius que, a banda de proporcionar informació essencial per a la presa de decisions sobre l'estat dels vectors ambientals que conformen el nostre territori, també ofereixen informació de servei adreçada al conjunt de la ciutadania sobre temes tant diversos com la cartografia del propi territori, la prevenció davant el risc d'avingudes, l'estat i la qualitat de les platges, o la garantia d'abastament, entre d'altres. Dades a un clic que permeten una mirada més intel·ligent i alhora més participativa de la nostra interacció sobre l'entorn.

  L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s prèviament a través del següent ENLLAÇ.

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsMaig 2019