Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 19/02/2018 | XXI CURS D'EXPLOSIUS A LES OBRES PÚBLIQUES

  Tipus d'activitat:
  Curs
  Organitzat per:
  UPC DECA / ETSECCPB / CIMNE
  Dates:
  Del 19 al 23 de febrer del 2018
  Lloc:
  ETSECCPB. UPC-Campus Nord. Aula B1-001 c/ Jordi Girona 1-3 Barcelona 08034
  Horari:
  De dilluns a dijous de 16 a 20 h i divendres de 10 a 14 h.
  Preu:
  80 € Estudiants UPC / 300 € Professionals
  Més informació:
  https://deca.upc.edu/ca/el-departament/s
  Document adjunt:
  Tríptico_explosivos_2018.pdf
  Descripció:

  L'ús dels explosius industrials en determinades fases de la construcció de les obres públiques, o a la edificació, constitueix una eina irreemplaçable degut a la seva economia i eficàcia. En alguns casos, com per exemple excavacions i demolicions, les voladures són d'àmbit urbà. Les tècniques modernes han arribat a nivells de definició que garanteixen l'eficàcia de l'ús d'explosius per aplicacions molt diverses.

  El present curs s'organitza amb la intenció de dotar de coneixements adequats als enginyers (de grau o postgrau) i professionals sobre els tipus d'explosius, disseny i control de voladures, rendiments de l'excavació (granulometria dels blocs-qualitat del massís, etc.) i termes tècnics relatius als explosius, i les seves aplicacions en el camp de l'Enginyeria Civil.

  Direcció del curs: Prof. Maria Teresa Yubero de Mateo i Prof. Alfonso Rodríguez Dono.

  El curs està dirigit a alumnes de les titulacions de grau d'Enginyeria Civil, Enginyeria Geològica i Enginyeria d'Obres Públiques i alumnes de Postgrau; professionals relacionats amb els temes geològics, geotècnics o geofísics. Pel seu interès complementari, aquest curs també és molt recomanable per tots els alumnes de les assignatures d'Enginyeria Geotècnica; Enginyeria Geològica; Geologia Aplicada a les Obres Públiques; Mecànica de Roques i Excavacions Subterrànies; Prospecció Geofísica, Geoquímica i Sismologia; Procediments de Construcció i Electrotècnia; Organització, Amidament i Valoració de les Obres Públiques.

  La matricula romandrà oberta fins el 12 de febrer de 2018.

  INSCRIPCIONS AQUÍ.

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsFebrer 2019