Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Contactar amb COLGEOCAT

c/Casp 130 - Planta 3ª Despatx 10 Edif. COACB - 08013 de Barcelona

T. 93 425 06 95

info@colgeocat.org

Agenda

 • 27/09/2017 | 19è MÀSTER UNIVERSITARI EN TELEDETECCIÓ I SIG

  Tipus d'activitat:
  Màster
  Organitzat per:
  CREAF / UAB
  Dates:
  Del 27 de setembre del 2017 a l'1 de juny del 2018
  Lloc:
  CREAF. Edifi­ci C. Campus UAB. 08193 Cerdanyola del Vallès
  Horari:
  Dilluns - Dijous: 17 - 21h / Divendres: 15 - 19h
  Més informació:
  http://www.creaf.uab.es/master/
  Document adjunt:
  diptic_MUTDSIG_2017_18_cat.pdf
  Descripció:

  L’objectiu del Màster Universitari en Teledetecció i SIG és proporcionar una sòlida formació científica en les tècniques d’observació de la Terra i la generació i anàlisi d’informació per a l’estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través dels SIG. Té, doncs, una orientació científico-tècnica centrada en els coneixements en profunditat dels continguts, i en l’establiment de bases sòlides per a la natural continuïtat de formació de l’alumnat.

  El Màster proporcionarà a l'estudiant coneixements, eines i experiències que possibilitin el desenvolupament de les competències necessàries per una ocupació professional en el context actual o el desenvolupament de la seva carrera científica a través d'un programa de doctorat.

  Es tracta d'un Màster Oficial de 60 ECTS, que s’estructura en 7 mòduls: 4 mòduls d’assignatures troncals obligatòries i 2 mòduls d'especialització. A més a més, el curs es complementa amb sessions pràctiques tutoritzades i la realització d'un Projecte Final de Màster com a últim mòdul obligatori del curs.

  Aquest Màster va dirigit a Llicenciats, graduats i diplomats interessats en els fonaments i les aplicacions de la Teledetecció i/o els SIG (Geòlegs, Biòlegs, Ambientòlegs, Físics, Geògrafs, Geodestes, Topògrafs, o d'altres disciplines relacionades amb la gestió ambiental i del territori).

Accés Área PrivadaMembres col·legiats

Si us plau introdueix les teves dades d'autentificació:

He oblidat la paraula clau »

CercadorIntrodueix un terme

Si us plau introdueix un terme a cercar i clica el botó:

Calendari d'activitatsMaig 2018